Sinop Valisi Hasan İPEK, Ayancık Gençlik Merkezini ziyaret etti.

 

Ayancık Gençlik Merkezi ziyaretinde Halk Oyunları ve Bağlama Atölye Çalışmalarında Gençlik Merkezi üyesi olan gençlerle bir araya gelen Vali Hasan İPEK, gençlerle bir süre sohbet etti. Devam eden eğitimleri hakkında Bilgi aldı.

Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürü Kazım AÇIKBAŞ ve Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürlüğü Ayancık İlçe Müdür V. Altan YÜCEL ‘ den Gençlik Merkezi Faaliyetleri Hakkında bilgiler aldı ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

Vali İPEK,  Ayancık Gençlik Merkezi  öğretmenleri ve gençlerle ile fotoğraf çekilmesinin ardından ziyaretini sonlandırdı. 

 

Vali Hasan İPEK’in Ayancık Gençlik Merkezi ziyaretine Ayancık Kaymakamı Çağlayan Kaya, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Halil ALTINTAŞ, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan ERGÜN, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü GÜNDOĞDU, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Mehmet DEMİRCAN,  İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKKAN ve Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürü Kazım AÇIKBAŞ ve Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürlüğü Ayancık İlçe Müdür V. Altan YÜCEL eşlik etti.