Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası ‘nın Final Etabı Sinop’ ta başladı.

Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonlarının da aralarında bulunduğu ve toplam 32 sporcunun mücadele ettiği Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası Final Etabı Atatürk Spor Salonunda düzenlenen açılış seremoniyle start aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ardından müsabakalarda görev alan hakemler müsabakalarda ter dökecek olan 32 finalist alkışlarla salona davet edildi. Sinop tanıtım sinevizyonu ardından Vali Hasan İPEK, Belediye Başkanı Baki ERGÜL ve Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan ERCAN birer konuşma yaptı ve sporculara başarılar diledi. 


Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası Final Etabı açılış serenomisine Sinop Valisi Hasan İPEK, Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Halil ALTINTAŞ,  Sinop Üniversitesi Rektör Yard. Prof. Dr. Ahmet TARAK, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan ERCAN, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım AÇIKBAŞ, Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan ÖZHAN, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri, Sinoplu Eski Futbolcu Hakan ÜNSAL, Sporcular ve Vatandaşlar katıldı.