2017 – 2018 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan Voleybol Genç A / B  ( Kız / Erkek ) İl Birinciliği Müsabakaları 19 Aralık 2017 – 10 Ocak 2018 tarihlerinde eş zamanlı olarak İlimiz Merkez Atatürk Spor Salonu Ayancık ve Boyabat ilçe Spor Salonlarında gerçekleştirildi.

Müsabakalarda dereceye giren sporcu öğrencilerimize ve okul takımlarımıza ödüllerini; Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan YILMAZ, Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman ÖZKAN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boyabat İlçe Müdürü Faruk ERDEM, Sinop Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa CAN, Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Okul Müdürü Murat BALCIOĞLU, Ayancık Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Metin ÇAPA, Boyabat Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi Müdürü Numan KARAMUSTAFAOĞLU, Boyabat Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdür V. M. Serdar ERDEM, Boyabat Türk Telekom Fen Lisesi Öğretmeni Ata GENÇ, Okul Sporları İl Temsilcisi Çiğdem DEMİR, Okul Sporları İl Tertip Komitesi Üyeleri Levent GÜL, Cumhur ÖZTÜRK, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenörler tarafından takdim edildi.

İlimizi Grup müsabakalarında temsil edecek sporcu öğrencilerimize ve okul takımlarımıza Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi olarak başarılar dileriz.

Müsabakalar Sonucunda Dereceye Giren Takımlarımız:

Genç Kız A Kategorisinde;

1 . Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi

2 . Sinop Anadolu Lisesi

3 . Ayancık Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Genç Kız B Kategorisinde;

1 . Şehit Bülent Yalçın Spor Lisesi

2 . Boyabat Türk Telekom Fen Lisesi

Genç Erkek A Kategorisinde;

1 . Boyabat Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

2 . Boyabat Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi

3 . Sinop Fen Lisesi

4 . Ayancık Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi