Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Güreş İl Temsilciliğinin 2017 – 2018 yılı faaliyet programında yer alan Yıldız Erkekler Grekoromen ve Serbest Stil Güreş İl Seçmeleri 20 Ocak 2018 tarihinde 85.Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Yıldız Erkekler Grekoromen ve Serbest Stil Güreş İl Seçmelerine Sinop Merkez, Boyabat, Durağan, Dikmen, Gerze İlçelerinden 50 sporcu katıldı.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara Madalyalarını Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Kazım AÇIKBAŞ, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan YILMAZ, Güreş İl Temsilcisi Hüseyin KONUKÇU, Antrenör ve Hakemler tarafından takdim edildi.

Dereceye Giren Sporcular 1 – 4 Şubat 2018 Tarihleri arasında Erzincan İlinde gerçekleştirilecek Yıldızlar Serbest Güreş Grup Şampiyonası, 8 – 11 Şubat 2018 Tarihleri arasında Bartın İlinde gerçekleştirilecek Yıldızlar Grekoromen Güreş Grup Şampiyonasında İlimizi temsil edeceklerdir.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi olarak ilimizi Grup Şampiyonasında temsil edecek antrenör ve sporcularımıza başarılar dileriz.