Okul Sporları Kick Boks Gençler Kız / Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları açılış seremonisi 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Açılış Seremonisine Sinop Valisi Hasan İPEK, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım AÇIKBAŞ, İdareci, Antrenör, Hakem ve Sporcu Öğrenciler katıldı.

Yoğun Katılımla gerçekleştirilen Kick Boks Okullar Arası Gençler Türkiye Şampiyonası açılış seremonisi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.                                                                                              

Okullar arası Kick Boks Gençler Kız / Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları açılış seremonisinin devamında sırasıyla  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım AÇIKBAŞ’ın konuşmaları ve  Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ve Valimiz Hasan İPEK açılış konuşmaları gerçekleşti.
                                                                                                                                Sayın Valimiz Hasan İPEK Konuşmasında, İdareci, Antrenör, Hakem, Sporcu Öğrenciler ve görevli tüm personelin Regaib kandilini kutlayarak,  Sporun ve sporcuların her zaman yanında olduğunu dile getirdi. Şampiyonaya  katılan bütün Sporcu Öğrencilere ve Antrenörlere başarılar diledi.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI, Okullar arası Kick Boks Gençler Kız / Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları açılış seremonisine katılan  Vali Hasan İPEK’e ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım AÇIKBAŞ ‘ a Kick Boks Eldiveni takdim etti. 

Sayın Valimiz Hasan İPEK ise Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı’ya Sinop’a özgü gemi maketi hediye etti.