Okul Sporları Oryantring Gençler A – B ( Kız / Erkek ) Grup Müsabakaları Boyabat İlçemizde gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen, 2017 – 2018 yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan Boyabat İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Koordinesinde gerçekleşen Okullar arası Oryantring Gençler A – B  ( Kız / Erkek ) Grup Müsabakaları 1 Nisan 2018 Tarihleri Arasında Boyabat İlçemizde gerçekleştirildi.

Boyabat Otogarında başlayan yarışma Alparslan Türkeş Parkında sona erdi.

Oryantring Grup Müsabakalarına 20 ilden, 28 ‘i kız, 34 ‘ü erkek olmak üzere 62 Okul takımı, 57 ‘ si ferdi olmak üzere toplam 367 sporcu öğrenci, 120 idareci ve antrenör katıldı.

Müsabakaların En İlginç Anı Son Hedef Öncesi Düşüp Yaralanan arkadaşına yardım etmek için yarışmayı bırakıp diskalifiye olan Sakarya İlinden İlayda Başarılıya Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy tarafından fair- play madalyası takdim edildi.

Ödül Törenine Boyabat Kaymakamı Fatih AKSOY, Boyabat Belediye Başkan Vekili Mustafa DEMİRCAN, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail MERMERCİ, Boyabat İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat KESKİN, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Musa Kazım AÇIKBAŞ, Boyabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Faruk ERDEM katıldı.