Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün daveti üzerine Sinop Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 3. Sınıf Öğrencilerine Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında Sporcu Kamp Eğitim Merkezi Konferans Salonunda sunum ardından söyleşi gerçekleştirildi.

Sinop Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 3. Sınıf Öğrencilerine Spor Şube Müdürü Ramazan YILMAZ Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün tanıtımı, faaliyetleri, projeleri, çalışmaları, Bakanlığımızın yaptığı Projeler ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

Sunumun ardından Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım AÇIKBAŞ, Spor Şube Müdürü Ramazan YILMAZ ve Sinop Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Akademisyenleri Sinop Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 3. Sınıf Öğrencileri ile söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşide Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım AÇIKBAŞ öğrencilere Gençlik ve Spor Bakanlığının temel amacının gençler için bütün imkânları seferber ederek değerlerine bağlı, sağlıklı ve bilinçli bir nesil yetiştirmek olduğuna vurgu yaparak, Kurumumuzun ve Bakanlığımızın yaptığı Projelerde, çalışmalarda gönüllülük esası ile katılmaları talebinde bulundu ve memnuniyet duyacağını ifade etti.

Programa; Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım AÇIKBAŞ, Spor Şube Müdürü Ramazan YILMAZ, Tesisler Şube Müdürü Süleyman ERDAL, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Murat ALTUN, Doç. Dr. Erkal ARSLANOĞLU, Öğretim Üyeleri Dr. Ahmet MOR, Dr. Gökhan İPEKOĞLU, Dr. Cansel ARSLANOĞLU, Öğretim Görevlileri Kürşat ACAR, Kadir BAYNAZ, Fatih KARAKAŞ katıldı.