İl Müdürlüğümüz koordinesinde “TATİL COŞKUN, SPOR TUTKUN OLSUN” sloganı ile Yarıyıl Tatili İl Spor Merkezleri açıldı.

Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde İl Spor Merkezleri kış dönemi hızlandırılmış Spor eğitim Kurslarımız yarıyıl tatilinde Sinop İl Merkez ve ilçelerimizde ‘’TATİL COŞKUN SPOR TUTKUN OLSUN’’ sloganı ile gerçekleştirilecektir.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı ilk yarı tatil dönemi olan 19 Ocak – 03 Şubat 2019 tarihleri arasında okul öncesi, ilk, orta, lise eğitim kademelerinde bulunan spor çağındaki öğrencilerimize ilgi duydukları spor dallarında deneyimli branş antrenörlerimiz nezaretinde sunulacak hızlandırılmış spor eğitim programları ile spor branşlarının tanıtılması, seviye kurslarının verilmesi, spor bilincinin kazandırılması ve bu süreci aktif dinlenmiş olarak tamamlayarak eğitim öğretime zinde bir şekilde dönmeleri amaçlanmıştır.

Atletizm, Badminton, Basketbol, Bilardo, Bisiklet, Boks, Cimnastik, Futbol, Güreş, Hentbol, Judo, Karate, Kürek, Masa Tenisi, Özel Sporcular, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yelken ve Yüzme Branşlarında hızlandırılmış kurslar deneyimli Antrenörlerimiz eşliğinde tesislerimizde verilecektir.

15 tatili süresince verilecek olan kurslardan Yüzme Branşı hariç diğer tüm branşlar ücretsizdir.

Bu kapsamda 7 – 18 yaş arası tüm öğrencilerimizi 20 farklı branşta açmış olduğumuz Yarıyıl Tatili İl Spor Merkezleri kurslarımız için tesislerimize bekliyoruz.

DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü / Spor Servisi

0368 261 25 47 / 0368 261 45 37 Dahili: 138 – 139