2019 Yaz Spor Okulları için kayıtlar başladı.

Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan İl Spor Merkezi ve Engelli Spor Merkezi (Ücretsiz Yaz Spor Okulları) başvuruları başladı.

Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen İl Spor Merkezleri 19 branşta eğitim verecek.

5-18 yaş aralığındaki her çocuğun ücretsiz olarak yaz tatilindeki serbest zamanlarını nitelikli bir şekilde değerlendirmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmeleri için ücretsiz düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda kendilerini geliştirebilecek.

Sporu sevdirmenin, spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmanın, toplumda spor kültürünü güçlendirmenin ve sporun daha geniş kitlelere yayılmasının amaçlandığı proje, değerlendirmeler sonucunda başarılı olan ve gelecek vaat edenler ise spor kulüplerine yönlendirilerek, profesyonel spor yaşamlarına ilk adımlarını atacaklar.

İl Spor Merkezlerinin Açılışı 29 Haziran 2019 tarihinde Saat: 10.00 ‘da Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecektir.

Sinop İl Spor Merkezlerinde Gerçekleştirilecek Ücretsiz Kurslarımız;

Atletizm, Badminton, Basketbol, Bilardo, Boks, Cimnastik, Futbol, Hentbol, Güreş, Judo, Karate, Kürek, Masa Tenisi, Okçuluk, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yelken

Ücretli Kurslar;

Yüzme

Engelliler İl Spor Merkezlerinde Gerçekleştirilecek Ücretsiz Kurslarımız;

Atletizm, Bocce, Cimnastik, Yüzme, Badminton, Masa Tenisi, Futbol

Detaylı Bilgi İçin İletişim Adreslerimiz;

Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü: 0368 261 25 47

Sinop Atatürk Spor Salonu: 0368 261 45 64

Sinop 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu: 0368 260 62 37

Sinop Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu: 0368 271 55 10

web: http://sinop.gsb.gov.tr

e-mail: sinop@gsb.gov.tr