Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Öğretmenler Kupası Müsabakaları ilimizde gerçekleştirildi.

24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları kapsamında bu yıl ilk defa 81 İlde düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupası müsabakaları ilimizde gerçekleştirildi.

Masa Tenisi (Erkek-Bayan), Voleybol, Basketbol, Futsal (Erkek-Bayan) branşında öğretmenlerin oluşturduğu takımlar İl finallerinde ter döktü.

Sinop il finallerinde branşlarında birinci olan takımlar Samsun İlinde yapılacak bölge finallerinde ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.

Müsabakalar sonucunda Futsal Erkelerde 9 takım arasında birinci olan Boyabat İlçe Karması Takımı, Masa Tenisinde 5 takım arasında birinci olan Sinop Merkez Karması Takımı, Voleybolda 3 takım arasında birinci olan Boyabat Karması Takımı ve Basketbolda tek takımla Sinop Merkez Karması Takımı, Futsal bayanlar branşında Gerze İlçe Karması Takımı, Bayanlar Masa Tenisi tek takımla Gerze İlçe Karması Takımı oldu.