Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürleri ve Gençlik Liderleri Eğitim Toplantısı 27.12.2019 tarihinde Durağan Gençlik Merkezinde Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Kazım AÇIKBAŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

Gençlik Merkezi Müdürleri Toplantısında, 2019 yılının değerlendirilmesi, eksiklikleri ve yapılması gerekenleri masaya yatırıldı ve 2020 yılının programlanmasını uygulamaya geçirildi.

Gençlik Liderleri Eğitim Toplantısında, Gençlik Merkezleri Akademi Faaliyetleri, Salon ve Kulüp Faaliyetleri, 2019 yılının değerlendirilmesi, sosyal medya ve 2020 yılının planlanması gibi konular konuşuldu. 

Gençlik Merkezi Müdürleri ve Gençlik Liderleri Eğitim Toplantısına; Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Kazım AÇIKBAŞ, Sinop Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Murat ALTUN, Sinop Gençlik Merkezi Müdür V. Şükrü ÖZGENÇ, Boyabat Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin KÖROĞLU, Ayancık Gençlik Merkezi Müdür V. Sedat GÜLCAN, Durağan Gençlik Merkezi Müdür V. Mustafa KIZILIRMAK, Erfelek Gençlik Merkezi Müdür V. Hasan ÇINAR ve Gençlik Liderleri katıldı.