Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Voleybol Küçükler, Yıldızlar ve Gençler (Kız / Erkek) İl Birinciliği müsabakaları ve ödül töreni gerçekleştirildi.

06-10 Ocak 2020 tarihleri arasında Sinop 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda düzenlenen Voleybol Küçükler İl Birinciliği Müsabakalarına 8 okul takımından 80 öğrenci sporcu ve 20 idareci antrenör katıldı.

16 Aralık 2019 – 10 Ocak 2020 tarihleri arasında Sinop Atatürk Spor Salonu ve Boyabat Spor Salonunda düzenlenen Voleybol Gençler İl Birinciliği Müsabakalarına 15 takımdan 180 öğrenci sporcu ve 40 idareci antrenör katıldı. Voleybol Yıldızlar İl Birinciliği müsabakalarına ise 14 okul takımından 196 öğrenci sporcu ve 35 idareci antrenör katıldı.

Müsabakalar sonunda derece giren okul takımlarına kupa, madalya ve başarı belgeleri Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ramazan YILMAZ, Okul Sporları Federasyon İl Temsilcisi Çiğdem DEMİR, Okul Sporları Tertip Komitesi Üyeleri, beden eğitimi öğretmenleri, hakem ve antrenörler tarafından takdim edildi.

Dereceye giren ve ilimizi grup müsabakalarında temsil edecek okullarımız;

Küçük Erkeklerde; Boyabat Atatürk Ortaokulu

Küçük Kızlarda; Şehit Halil Özdoğru Ortaokulu

Yıldız Erkeklerde; Boyabat Atatürk Ortaokulu

Yıldız Kızlarda; Şehit Halil Özdoğru Ortaokulu

Genç Erkeklerde; Ayancık Atatürk Anadolu Lisesi

Genç Kızlarda; Şehit Bülent Yalçın Spor Lisesi