Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Liderlerinin hazırladığı “Gençlerin İyilik Ağacı” Projesi amaç; Ülkemiz gençliğinin yerel ve evrensel sorunlara karşı duyarlılığının arttırılması, bu sorunların çözümünde aktif olarak yer almalarının ve kendi akranları başta olmak üzere toplumun her kesiminden insanla etkili iletişim kurmalarının sağlanması, gençlerin topluma karşı sorumluluk duygularının geliştirilerek iyilik yapmalarının alışkanlık haline dönüştürülmesidir.

“Gençlerin İyilik Ağacı” projesi kapsamında Boyabat İlçesi Gençlik Merkezimiz üyesi gençler, Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinde hasta ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyaretleriyle hastalara moral veren gençlik merkezi üyelerimiz, çeşitli hediyeler verdikleri hastalarla tek tek ilgilendi. Ziyarete, beden eğitimi öğretmenleri ve gençlik lideri de katıldı. 

Hasta ve hasta yakınları gençlerin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek gençlere, beden eğitimi öğretmenlerine ve gençlik merkezi yetkililerine teşekkür etti.