Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Mücadelesini başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 101. Yıl dönümü kutlama programı Sinop Valiliği önünde Çelenk Sunma Töreni ile başladı.

Valilik önündeki Hükümet Konağı Atatürk Anıtında gerçekleşen törende, Gençlik ve Spor İl Müdürü M.Kazım AÇIKBAŞ’ın Atatürk Anıtına çelenk sunması ile başlayan program Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Program Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) Tedbirleri Kapsamında Sosyal Mesafe Kuralına Uyularak gerçekleştirildi.

Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılı kutlamaları kapsamında Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) pandemisi nedeniyle evlerinden çıkamayan Gençlerimizi bayramda sevindirmek ve mutlu etmek için #EvdeKal Sporla Kal Sloganı ile Atletizm, Basketbol, Boks, Cimnastik, Güreş, Hentbol, Kürek, Masa Tenisi, Taekwondo, Tenis, Voleybol branşlarında çeşitli online yarışmalar ve gösteriler düzenlendi.

Dereceye Giren Sporcularımızın Ödülleri 19 Mayıs 2020 Salı günü İl Müdürümüz, Hizmet Müdürlerimiz, Şube Müdürlerimiz, Antrenörlerimiz, tarafından izolasyon ve sosyal mesafe kuralı gözetilerek evlerinin kapılarından gerçekleştirildi.

19 Mayıs 2020 Saat 19.19 ‘da 81 İl İle aynı anda İstiklal Marşımızı Spor Salonlarımızda ve Mahmut Kefevi Yurdumuzda 19 Mayıs Coşkusu ile Tek Yürek, Tek Ses olarak söyledik.