Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Haşim Murat ÖZTÜRK, Erfelek İlçemizde yapımı devam eden “300 Seyircili Erfelek Prefabrik Spor Salonu” ve Boyabat İlçemizde yapımına yeni başlanan "Gençlik Merkezi" inşaatını yerinde incelemelerde bulundu.

İl Müdürümüz ÖZTÜRK açıklamasında, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 2014 yatırım planları içerisinde olan “300 Kişilik Erfelek Prefabrik Spor Salonu”yapımı için 10 Temmuz 2014 tarihinde yükleniciye yer teslimi yapılarak, inşaata başlanmış olup, 120 takvim günü süresinde bitirilmesi planlanan Erfelek Prefabrik Spor Salonunu inşaatının incelemeler neticesinde aldığı bilgiler doğrultusunda sorunsuz tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek ; İnşallah modern ve güzel bir spor salonunu gençlerimiz ve halkımızın hizmetine sunacağız.

Aynı zamanda 2014 Yatırımlarımızın içerisinde yer alan Boyabat İlçemize yapılması planlanan “Gençlik Merkezi” projesinin ihalesinin 22.07.2014 tarihinde yapıldığını söyleyen İl Müdürümüz Haşim Murat ÖZTÜRK, İhaleyi alan firmanın 1 aylık itiraz süresi bittikten sonra firmaya yer teslimini yapılarak, Boyabat İlçemize kazandıracağımız Gençlik Merkezinin hafriyat işlemlerine başlandı. Bugün ki incelemelerimde İlk temelleri atılmış olduğunu ve inşaatın tüm hızıyla devam etmesi beni oldukça mutlu etti. İnşallah Boyabat ilçe gençlerimiz ve halkımızla inşaatımız tamamlanıp, faaliyete geçtiğinde bu mutluluğu coşkuyla yaşayacağız.”
dedi