Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Murat ÖZTÜRK , İl ve İlçe değerlendirme toplantısını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda Şube ve İlçe Müdürleri ile gerçekleşti

Toplantıya; İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Gülten SAĞLAM, Sporcu ve Kamp Eğitim Merkezi Müdürü V. Ayhan ÖZHAN, Spor Şube Müdürü Ramazan YILMAZ, Okul Sporları Şube Müdürü Murat ALTUN, Tesisler Şube Müdürü V. Süleyman ERDAL, Ayancık İlçe Müdürü Cengiz KESKİN, Boyabat İlçe Müdürü Baturalp ELİÇELİK, Durağan İlçe Müdürü V. Mustafa KIZILIRMAK, Gerze İlçe Müdürü V. Sümeyya ÇALMAZ, Türkeli İlçe Müdürü V. Cevdet ŞAHİN katıldı.

İl Müdürü Haşim Murat ÖZTÜRK toplantıyla ilgili açıklamasında; “Merkez ve İlçe müdürlüklerimizin 2014 Yılı İl Spor Merkezleri faaliyetlerini değerlendirdik. Bu değerlendirmede branş ve katılım sayısı olarak bu sene için yeterli görünse de bir dahaki sene için sayısal artırım ve verilen hizmetlerin kalitesi açısından çözüm yolları kararlaştırdık.

İl ve İlçelerimizde mevcut olan spor tesislerimizin eksikliklerini giderilmesi için çözüm yolları belirlendi ve uygulama aşamasını kararlaştırdık.

Spor şube ve Okul Sporları şubesinin 2014-2015 sezonu açısından hedefleri belirlendi. İlçe müdürlüklerine de bu hedefler doğrultusunda görev dağılım yaptık. İnşallah yeni sezonda her zaman ki gibi birlik beraber dayanışma içerisinde başarılı oluruz.”
Dedi.

Ve toplantıya sağlık problemi sebebiyle katılım sağlayamayan Erfelek İlçe Müdürü Hasan ÇINAR’a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, toplantıyı sonlandırdı.