18-21 Eylül 2014 tarihlerinde Hollanda Sluski kentinde düzenlenen “Dünya Gençler 3.Bant Bilardo Şampiyonasında” Dünya 3.olan Berkay KARAKURT ile 25-26 Eylül tarihlerinde İspanya Malaga kentinde gerçekleştirilen “Veteranlar Dünya Judo Şampiyonasında” Dünya7.olan S.ÇAĞDAŞ CANEL Sinop Valisi Yavuz Selim KÖŞGER 'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Milli sporcularımıza Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Murat ÖZTÜRK ve Judo İl Temsilcisi Yalçın ÖZTABAN eşlik etti.

Vali KÖŞGER, ziyarette yaptığı konuşmada, sporcuların aldıkları başarı ile Sinop İlini Dünyaya duyurduklarını ,bundan sonrada yapılacak müsabakalardan da yeni başarılar beklediğini belirterek sporcuları tebrik etti.

Dünya Gençler 3.Bant Bilardo Şampiyonasında Dünya 3.olan Berkay KARAKURT ile Veteranlar Dünya Judo Şampiyonasında Dünya 7. olan S.Çağdaş CANEL ziyaret esnasında katıldıkları müsabakalar hakkında bilgiler verdiler.

Vali KÖŞGER, ziyaretin sonunda Uluslararası arenada Ülkemizi ve İlimizi başarı şekilde temsil eden Milli sporcularımıza altın hediye etti.