BAL ligi 5.grupta 3.lige çıkmak için zorlu rakiplere karşı amansız bir mücadele veren SİNOPSPOR, 19 Ekim 2014 - Pazar günü kendi sahasında konuk ettiği TERMESPOR’u 2-0 mağlup etti.

Maçın henüz 3.dakikasında Barış’ın ceza sahası dışından vurduğu nefis bir şut ile SİNOPSPOR 1-0 öne geçti. Golden sonra da ataklarını sürdüren SİNOPSPOR, ele geçirdiği gol fırsatlarını değerlendiremedi ve ilk yarı 1-0 SİNOPSPOR’un üstünlüğü ile bitti.

Maçın ikinci yarısında da yine gol fırsatlarını cömertçe harcayan SİNOPSPOR oldu. Takım kaptanı Hasan Uğur ve Oktay ile Okan yüzde yüzlük gol pozisyonlarını değerlendiremediler.

Karşılaşmanın 2.golü ise 77.dakika da geldi. İki kez gol kaçıran SİNOPSPOR’lu Okan, bu kez attığı şık bir gol ile kendisini affettirdi. Şimdi durum SİNOPSPOR:2 TERMESPOR:0


Maçta başka da gol sesini çıkmayınca 3 puanı kazanan taraf SİNOSPOR oldu. Ligdeki puan cetvelinde 5 maçta 7 puan ile 7.sıraya oturan SİNOPSPOR, haftaya Samsun deplasmanında ÇARŞAMBASPOR ile karışılacak.


Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi olarak; "17 Ekim 2014 Pazar günü Mücadele maç sonucu göstermiş oldukları başarılarından dolayı İlimiz SİNOPSPOR takımını tebrik ediyor,  Samsun deplasmanında ÇARŞAMBASPOR ile 26 Ekim 2014 Pazar günü karşılaşacak olan SİNOPSPOR takımına başarılar diliyoruz."