27-29 Mayıs tarihleri arasında Sakarya Sapanca'da düzenlenen Bahar Kupası yarışlarına katılan Sinoplu sporcular bir ilke imza attı.
 
Sapanca Kırkpınar mevkiinde düzenlenen Bahar Kupası yarışmalarına ilk defa ilimiz Sinop'ta açılan Kürek Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) ve Sinop Gençlik Spor Kulübü sporcuları katılım sağladı. 

SİNOP'A DURGUNSU KATEGORİSİNDE İLK MADALYALARI KAZANDIRDILAR
Yarışmalarda Durgunsu U15 Erkekler 2x kategorisinde ilimiz sporcularından Ali Asrın ÖZ (SEM) ve Oğuz KEKEÇ Galatasaray'ı geçerek ikinci oldular. 
 
Durgunsu 4x kategorisinde Efnan SEZGİN (SEM), İdil Şevval AKIN, Sudenaz EKŞİ (SEM) ve Zeynep ÖZALP'ın yer aldığı takımımız 3. elde etti. 
Bu başarıları ile Sinop Gençlik Spor Kulübü sporcuları, Durgunsu kategorisinde ilimize ilk madalyaları kazandırdılar.

DENİZ KÜREĞİ KATEGORİSİNDE 2.'LİK ALDIK
Deniz Küreği kategorisinde de ilimizden katılım sağlayan sporcularımız ikincilik ve üçüncülük başarıları elde ettiler.
 
Deniz Küreği U19 Kadınlar 1x kategorisinde Azra Betül KOÇAK (SEM) ikincilik ve U19 Kadınlar 4x kategorisinde Azra Betül KOÇAK, Elif Berna TABAN, Melissa Buse BAŞOĞLU, Aslı YAZICI ve Alperen ÖZALP'tan oluşan takımımız üçüncülük elde etmiştir.
 
Deniz Küreği Kadınlar 2x kategorisinde sporcularımızdan Melike Ezgi GÜNDOĞDU ile Ceyda Çiğdem YILDIZ ikincilik, 4x+ kategorisinde Serenat ÇOBANOĞLU, Azra Betül KOÇAK, Ceyda Çiğdem YILDIZ, Melike Ezgi GÜNDOĞDU ve Eylül TUNÇ'tan oluşan takımımız ikincilik elde etmiştir.
 
Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak ilimize derece getiren sporcularımız ile antrenörlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.