Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezinin ‘’1488 Şehidimizin Anısına 1488 Cana Hayat verin’’ sloganıyla düzenlemiş olduğu Kan Bağışı kampanyasındaki İlk Bağışı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Murat ÖZTÜRK verdi.

İl Müdürü Haşim Murat ÖZTÜRK yaptığı açıklamasında; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi olarak Kızılay Haftasında Kan bağışlayarak ihtiyaç sahibi kişilere bir nebze olsun bağışlarımızla yanlarında olmamız adına ufakta olsa bir adım atmaktan mutluluk duyduk. Belirli aralıklarla Kızılay’ımızla iş birliği içerisinde bir farkındalık yaratabilmek için desteklerimizi her zaman vereceğiz.

Çanakkale’de Şehit olmuş 1488 Sinop ’lu Şehidimizin anısına 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftasına kadar Gençlik Merkezi Liderleri ve Üyeleri 1488 Kan Bağışçısına ulaşabilmek için İl ve İlçelerimizde çalışmalara başladı.

Bu konuda duyarlı olan Gençlik Merkezi Müdürü Ramazan YILMAZ ‘a, Sinop Kızılay Kan Alma Birim Sorumlusu Dr. Muharrem ÇOŞKUNER‘e, Personelimize, Antrenörlerimize, Gençlik Liderlerimize ve Gençlik Merkezi üyelerimize teşekkür ederim.”
Dedi.