Türkiye Bilardo Federasyonu (TBF) Faaliyet programı çerçevesinde 19-23 Kasım tarihleri arasında Antalya / Muratpaşa Çağlayan Kapalı Spor Salonunda Büyükler- Gençler kategorisinde organize edilen ‘’3. Etap Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonasına ‘’232 sporcunun katılımı ile sona erdi.

İlimizin başarılı Milli Bilardo Sporcusu Berkay KARAKURT 1. Ve 2. Etabı şampiyon olarak bitirdikten sonra 3. Etabıda 1.lik ile bitirerek Gençler Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonu oldu.

Milli Sporcumuz Berkay KARAKURT Yılda 4 Etap oynanan ‘Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonası’ sonuncunda 3 Etapta en çok puan ve başarıyla tamamlayan sporcumuz 4. Etapta sonuç ne olursa olsun 2015 yılı Nisan ayında Almanya’nın Brandenburg kentinde düzenlenecek olan Gençler Avrupa Üç Bant Bilardo Şampiyonasına Milli Takım adına  katılma hakkı kazandı.

Ülkemizin ve İlimizin gururu başarılı geçmişi olan Milli Bilardo Sporcumuz Berkay KARAKURT ’u tebrik ediyor, başarısında büyük emeği geçen Modi Bilardo Kulüp Başkanı aynı zamanda babası Nurettin KARAKURT ’a ve Türkiye Bilardo Federasyon Başkanı Ersan ERCAN'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. 
Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak; Milli Bilardo sporcumuz Berkay KARAKURT ’a başarılarının devamlılığını en içten duygularımızla kutluyoruz.