Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından organize edilen "Turkish Open Uluslararası Taekwondo Turnuvası" 25 - 30 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya'da yapıldı.

63 ülkeden yaklaşık 1400 sporcunun katıldığı ve festival havasında geçen turnuvaya Türk Milli Takımı adına Sinop Kuzey Yıldızı Spor Kulübü Sporcusu Erkin Doğan GÜR ve Ebru OZAN temsil etti.

Müsabakalar sonucunda Taekwondo Poomsea Yıldız Erkekler ve Yıldız Erkekler Senkron Takım kategorilerinde tatemiye çıkan sporcularımızdan
Erkin Doğan GÜR  her iki kategoride de  şampiyon olup  2 altın madalya kazandı. Diğer sporcumuz Ebru OZAN şampiyonayı 6. Olarak tamamladı.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi olarak, “Kuzey Yıldızı Spor Kulübü Başkanı Selçuk METE ve Çocuklarımızı bu başarıyı kazanmalarında emek veren Taekwondo Antrenörlerimiz Şaban DEĞERMENCİ ve Barış TOSUN’a çok teşekkür ediyoruz. Antalya’da Milli Takımımızı temsil eden başarıyla ilimize dönerek bizleri gururlandıran sporcularımız Erkin Doğan GÜR ve Ebru OZAN’ı tebrik ediyor, başarılarının devamlılığını diliyoruz”