Gençlik  Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca 19-22 Ocak 2015 tarihlerinde  yapılan 2014-2015 sezonu Okul Spor Faaliyetleri Gençler Kız/Erkek  (B) Voleybol Yarı Final müsabakaları sona erdi.

8 Kız ve 8 Erkek takımının A ve B gruplarında mücadele ettiği müsabakalar sonucunda gruplarından çıkan takımlar çapraz eşleşme sonucunda finallere gitmek için mücadele etti.

Atatürk Spor Salonunda Oynanan Genç Kız Final Müsabakalarında A Grubundan 1. Olarak gruptan çıkan  Ankara Özel Tevfik  Fikret Anadolu Lisesi ile B grubundan 2. Olarak çıkan İstanbul Ted Koleji Vakfı Özel Lisesi arasında oynanan oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakada rakibini 3-2 yenen Ankara Özel Tevfik  Fikret Anadolu Lisesi Türkiye Finallerine giden ilk takım oldu.

Diğer müsabakada A Grubundan 2. Olarak çıkan Safranbolu F.S.M. Anadolu Lisesi ile B Grubundan 1. olan Ankara Özel Güç Lisesi arasındaki müsabakayı 3-0 alan Ankara Özel Güç Lisesi Türkiye Finallerine giden 2. Takım oldu.

Sinop Üniversitesi Spor Salonunda oynanan Genç Erkek Final Müsabakalarında A Grubundan 1. Olarak gruptan çıkan  İstanbul Büyükçekmece Özel Cihangir Anadolu Lisesi ile B grubundan 2. Olarak çıkan Bursa Gemlik Anadolu İ.H.Lisesi arasında oynanan Final müsabakasını 3-0 alan İstanbul Büyükçekmece Özel Cihangir Anadolu Lisesi Türkiye Finallerine giden takım oldu.

Diğer müsabakada A Grubundan Samsun Şahinoğlu Koleji ile B Grubundan 1. Olan Gümüşhane Tamer Özdemir Anadolu Lisesi arasında oynanan müsabakayı 3-0 alan Samsun Şahinoğlu Koleji Türkiye finallerine giden takım oldu.

Dereceye giren Okul Takımlarına  ve Sporculara Ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Murat ÖZTÜRK , İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü  Murat ALTUN ,Okul Sporları Federasyon Temsilcisi  Çiğdem DEMİR , Voleybol İl Temsilcisi Gülseren AVŞAR taktim ettiler.