Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği, gittiği her ilde  büyük ilgisiyle karşılaşan "Tecrübe Konuşuyor" projesi  alanında tecrübeli isimleri gençlerle buluşturmaya devam ediyor.

Moderatörlüğünü Erdoğan Arıkan’ın yaptığı programın sıradaki durağı ise Sinop oldu. Sinop Gençlik Merkezi’nde 24 Nisan Cuma günü 16.00’da gerçekleştirilen programın konuğu futbol yorumcusu ve eski futbolcu Hakan Ünsal, gençlere hem futbolculuk yıllarını anlattı hem de futbol yorumculuğundaki deneyimlerini paylaştı.

Programa katılanlar Sinop Vali Yardımcısı Kaya ÇELİK, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü GÜNDOĞDU, Sinop Üniversite Rektör Vekili Prof. Dr. Temel BAYRAK, Sinop Üniversitesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Rıza ALTUN, Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan ERCAN, Gençlik Spor Bakanlığından Uzman İsmail KIRIM, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Haşim Murat ÖZTÜRK, Sinop A.S.K.F Başkanı Ayhan ÖZHAN, Gençlik Merkezi Müdür Vekili Cengiz KESKİN, Spor Şube Müdür Vekili Ramazan YILMAZ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Liderleri, Antrenörler ve Sporcular katıldı.