Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Masa Tenisi İl Temsilciliği ile İstanbul Kuruluşlar arası Masa Tenisi Spor Derneği (İKMTSD) tarafından düzenlenen, 11 - 14 Haziran 2015 tarihlerinde 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan 13.Kuruluşlar Arası Açık Masa Tenisi Turnuvası Teknik toplantısı ve Kura çekimi Ticaret Odası Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Teknik toplantıya ve Kura çekimine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdür V. Ramazan YILMAZ, ASKF Başkanı Ayhan ÖZHAN, İstanbul Kuruluşlar arası Masa Tenisi Derneği ve Organizasyon Komitesi Başkanı Uğur BEŞOK, Masa Tenisi İl Temsilcisi Bahadır BAŞOĞLU, Teknik Komite Başkanı Şener FİLİZ, Turnuva Baş Hakemi Avni PEHLİVAN, Baş Hakem Yardımcısı İlknur Ayhan FİLİZ, Sporcular, Antrenörler ve idareciler katıldı.


15 il’den 40 Erkek Takımı, 6 Bayan Takımı Toplamda 200 Sporcunun Mücadele edeceği 13.Kuruluşlar Arası Açık Masa Tenisi Turnuvası 11.06.2015 Perşembe günü Saat 09:30’ da başlayan Açılış Seremonisine; Sinop Vali Yardımcısı Ali YILMAZ, Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Haşim Murat ÖZTÜRK, Spor Şube Müdürü Ramazan YILMAZ, ASKF Başkanı Ayhan ÖZHAN, İstanbul Kuruluşlar arası Masa Tenisi Derneği ve Organizasyon Komitesi Başkanı Uğur BEŞOK, Masa Tenisi İl Temsilcisi Bahadır BAŞOĞLU katıldı ve Osmaniye Ortaokulu Halk Oyunu Ekibi gösterilerini sergilediler.
Diğer günlerde de müsabakalar saat 09:00 ' da Sinop 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda yapılacaktır.

Tüm Sinop Halkını 13.Kuruluşlar Arası Açık Masa Tenisi Turnuvasını izlemeye davet ediyoruz.

13.Kuruluşlar Arası Açık Masa Tenisi Turnuvası İlk Gün Sonuçları  ve 2.Gün Müsabakalarının Eşleşmeleri için tıklayınız.