Toplantı öncesi düzenlenen kahvaltıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Kazım AÇIKBAŞ, Spor Şube Müdürü Ramazan YILMAZ, Spor Servisi Çalışanları Berna AK, Esra ELALDI ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz Antrenörleri katıldı.

Toplantıda 2014 – 2015 sezonunun değerlendirmesi yapılarak, lisanslı sporcu sayısı, il spor merkezlerinin değerlendirilmesi, 2014 - 2015 Sezonu Mahalli Lig ve yarışmalara katılımın değerlendirilmesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne aylık verilen programlarda görülen aksaklıkların değerlendirilmesi, performansa yönelik yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve Antrenörlerin sorun ve çözüm önerileri ile ilgili karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Kazım AÇIKBAŞ, Antrenörlere yaptığı konuşmasında;  

Antrenörün iyi bir sporcu yetiştirebilmesi için öncelikle iyi bir rol model olması gerekmektedir. Spordaki performansın en büyük göstergesi Antrenördür ve Antrenörlere düşen görevlerden en önemlisi sporcuları ahlak yönünden iyi yetiştirmektir. 

Göreve başlayalı kısa bir süre olduğunu, kurumda adalet, hakkaniyet ve yapılacak işler hususunda zamana ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Mahalli liglere katılım sağlanabilmesi için altyapı çalışmalarına önem verilerek kulüp çalışmalarına hız verilmesini, müsabaka yapılarak il takımlarının oluşturulmasını ve Engelli sporcularımıza yönelik çalışmalara hız verilerek program ve çalışma yapılmasını istedi.

İl Müdürümüz M. Kazım AÇIKBAŞ  konuşmasını yeni sezonun tüm camiaya hayırlı olması temenni ve dilekleri ile sonlandırdı.