Okul Sporları Hentbol Gençler A(kız-erkek) İl Birinciliği Müsabakaları 23-24-25 Kasım 2015 tarihlerinde 85.yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda yapılan müsabakalar ile sona ermiştir. Müsabakalar sonrasında Takımlara Kupaları, Madalyaları ve Başarı Belgeleri takdim edilmiştir.

Erkeklerde Birinci olan Şehit Bülent Yalçın Spor Lisesi Takımına ödülleri Vali Yardımcısı Ali YILMAZ, İkinci olan Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Takımına Ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım AÇIKBAŞ, üçüncü olan Emir Gazi Tayboğa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Takımına Ödülleri Spor Şube Müdürü Ramazan YILMAZ tarafından takdim edildi.

Kızlarda Birinci Olan Emir Gazi Tayboğa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Takımına Ödülleri Vali Yardımcısı Ali YILMAZ, İkinci Olan Sultan Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Takımına Ödülleri Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKKAN tarafından takdim edildi.

Müsabakalarda dereceye giren Sporcularımıza Başarı Belgelerini Hentbol İl Temsilcisi Fazıl KUTBAY ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Murat ALTUN tarafından takdim edildi.

Erkeklerde;

1.Şehit Bülent Yalçın Spor Lisesi(Merkez/Sinop)

2.Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Merkez/Sinop)

3.Emir Gazi Tayboğa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(Merkez/Sinop)

Kızlarda;

1.Emir Gazi Tayboğa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(Merkez/Sinop)

2.Sultan Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Merkez/Sinop)