Yıldız ve Küçük Erkekler Voleybol Milli Takım Gelişim Kampı için ilimiz de bulunan Voleybol Milli Takımı Alt Yapılar Baş Antrenörü Mehmet BEDESTENLİOĞLU ve Yıldız ve Küçük Erkekler voleybol milli takımı sporcu grubu Sayın Vali Dr. Yasemin ÖZATA ÇETİNKAYA’yı makamında ziyaret ettiler.
 

Erkek Milli Takımları Alt Yapılar Baş Antrenörü Mehmet BEDESTENLİOĞLU ve sporcular çalışmalar hakkında Sayın Vali ÖZATA ÇETİNKAYA’ya bilgiler verdiler, Gerze’de iyi bir kamp dönemi geçirmekte olduklarını ifade eden Sayın BEDESTENLİOĞLU, İl olarak spora ve İle destek ve karşılaştıkları misafirperverlik dolayısıyla teşekkür etti ve Sayın Vali ÖZATA ÇETİNKAYA’ ya  iyi niyet temennisinde bulundu. Sayın Vali ÖZATA ÇETİNKAYA ise Milli Takım’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken gerek kamp çalışmalarında gerekse meslek hayatlarında milli takımımıza başarılar diledi.
 

Yıldız ve Küçük Erkekler Voleybol Milli Takım Gelişim Kampı, 24 Ocak 2016 tarihinden itibari ile Gerze ilçe Spor Salonunda başlamış olup antrenör, kondisyoner, fizyoterapist, ve sporculardan oluşan 80 kişilik kafilenin katılımı ile 5 Şubat 2016 tarihine kadar devam edecektir.
 

Ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım AÇIKBAŞ, Spor Şube Müdürü Ramazan YILMAZ, Gerze İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Elvan OCAKTAN ile Sinop Voleybol Antrenörü Murat BOSTAN da katıldı.