Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlediği sportif faaliyetler 18 – 23 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Yüzlerce minik sporcunun büyük bir dostluk içerisinde yarıştığı, eğlendiği ve yoğun bir katılımla bayram coşkusuna yakışır şekilde gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri 7 branşta ( Basketbol, Badminton, Cimnastik, Futbol, Masa Tenisi, Tenis, Voleybol  ) sportif etkinlikler düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Günü Atatürk Spor salonunda yapılan Cimnastik gösterisi 23 Nisan ‘a yakışır bir şekilde şölen havasında geçti. Anaokulu Çocuklarının yaptığı gösteriler ve Performans Tribünleri dolduran izleyiciler tarafından büyük bir beğeni kazandı.

 18 – 23 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen Etkinliklerde çocuklarımıza Katılım Belgeleri ve Madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Kazım AÇIKBAŞ, Spor Şube Müdürü Ramazan YILMAZ, Okul Sporları Şube Müdürü Murat ALTUN, Tesisler Şube Müdür V. Süleyman ERDAL, İdari ve Mali İşler Şube Müdür V. Savaş GÖKMEN, Voleybol İl Temsilcisi Gülseren AVŞAR, Beden Eğitimi Öğretmenleri, Antrenörler, Okul İdarecileri ve Veliler tarafından takdim edildi.