10 Haziran  - 4 Temmuz 2016 tarihleri arasında İlimizde Kamp yapan Short Track ( Sürat Pateni ) Türkiye Milli Takımı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Kazım AÇIKBAŞ ‘ ı Makamında Ziyaret etti.

Ziyarette Short Track ( Sürat Pateni ) Türkiye Milli Takımı İdarecisi Vedat REFAYELİ, Baş Antrenör Artur SULTANGALİYEV, Kondisyoner Farhoud FARAJOLLAHİ katıldı.

Kamp Hakkında Açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Artur SULTANGALİYEV; 10 Haziran  - 4 Temmuz 2016 tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde Kamp yapacaklarını, Milli Takımın Yıldızlar ve Gençler kategorisinde 19 Sporcu ( 14 Erkek / 5 Kız ) 1 İdareci, 1 Antrenör ve 1 Kondisyoner’ den oluştuğunu söyledi.

Sinop ‘u Doğal Güzelliği, İklimi ve Havasından dolayı Kondisyon Antrenmanına uygun olarak gördükleri için tercih ettiğini söyleyen SULTANGALİYEV, Yıldızlar Kategorisinde Türkiye’de İlk kez düzenlenecek olan ve 2017 Yılının Şubat Ayında Erzurum ilinde gerçekleştirilecek  ‘’2017 Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatları ( EYOF ) ,‘’Büyükler Kategorisinde bir sezonda 1 Dünya Şampiyonası, 1 Avrupa Şampiyonası, 6 Dünya Kupası, 6 Uluslar arası Şampiyonanın hazırlıklarına Sinop’tan başladık. Dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım AÇIKBAŞ, Short Track ( Sürat Pateni ) Türkiye Milli Takımına başarılar diledi.