Egemenliğin kayıtsız ve şartsız olarak millette devredildiği ve millet iradesinin topyekûn temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz.

Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında coronavirüs pandemisi nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklarımız için #EvdeKal Sporla Kal Sloganı ile çeşitli sportif yarışmalar düzenlendi.

Çocuklarımızı bayramda sevindirmek ve mutlu etmek için evlerinde, Atletizm Mekik Çekme Yarışması, Cimnastik Bilgi Yarışması, Satranç Yarışması, Özel Sporcular Raketle Top Sektirme Yarışması, Voleybol Parmak Pas Yarışması, Taekwondo Poomsae Yarışması, Taekwondo Bilgi Yarışması, Basket Atma Yarışması, Futbol Bilgi Yarışması, Futbol Top Sektirme Yarışması, çeşitli online yarışmalar gerçekleştirildi.

Dereceye Giren Sporcularımızın Ödülleri 23 Nisan 2020 Perşembe günü İl Müdürümüz, Hizmet Müdürlerimiz, Şube Müdürlerimiz, Antrenörlerimiz, Spor Uzmanlarımız tarafından izolasyon ve sosyal mesafe kuralı gözetilerek evlerinin kapılarından gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçenleri sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz."