Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak en kutsal varlıklarımızın 10 Mayıs Anneler Gününü evlerinde ziyaret ederek kutladık.

Anneler Günü münasebetiyle spor kültürünün ve ahlakanının  benimsenmesinde çocuklarına spor yapma fırsatı tanıdığı için  sporcularımızın annelerini ve Covid-19 Pandemi süresince gece gündüz demeden fedekarca, kahramanca özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarımızı evlerine kadar gidip Anneler Gününü kutlamanın onurunu yaşadık.

Türkiye Cumhuriyeti'nin blünmez bütünlüğü için Şehitlik Mertebesine erişmiş Şehidimiz Bülent Yalçın'ın Değerli Annesi Nevin Yalçın'ın Anneler Gününü de Sinop gençliği adına kutladık.

Yine varlığı ile mutlu, sevgisi ile hayat bulduğumuz mücadelesiyle takdir ettigimiz Özel Sporcularımızın  annelerini ve kurumuzda görev yapan antrenörlerimizin değerli eşlerini evlerinde ziyaret ederek günlerini kutladık.

BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Anneler Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz "Çocuğumu Seviyorum Branşını Biliyorum" konulu bilgi yarışmasının ödül takidimi izolasyon ve sosyal mesafe kuralı gözetilerek evlerinin kapılarında gerçekleştirildi.

Çok değerli annelerimize Şükran Belgeleri ve hediyeleri Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Kazım Açıkbaş, Spor Hizmetleri Müdürü Ramazan Yılmaz ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Berna Sağlam tarafından takdim edildi.

Günün sonunda Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak Spor camiası annelerinin yanında olmanın onurunu yaşadık.