Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 2020 Türkiye Münazara Ligi yarışmalarının Batı Karadeniz Bölge Finalleri Sinop'ta gerçekleştirildi.

"Her Düşünceye Bir Şans Ver" sloganıyla gençlerin duygu düşüncelerini doğru ve sistematik bir biçimde ifade etmelerine katkı sağlamak, spordan sanata, tarihten bilim-teknolojiye kadar birçok konuda bilgi birikimlerini artırmak amacıyla düzenlenen Türkiye Münazara Ligi Batı Karadeniz Bölge Finalleri 9 ilin katılımıyla Sinop Gençlik Merkezinde saat 10.30'da başladı. 

Kastamonu, Amasya, Bolu, Düzce, Sinop, Karabük, Bartın, Çorum ve Zonguldak illerinden gençlerin katıldığı bölge yarışmasında Kastamonu takımı birinci olarak Ankara'da yapılacak Türkiye Finallerine katılma hakkı kazandı.

Seyircisiz olarak sosyal mesafe ve hijyen kurallarının dikkat edildiği yarışların tamamlanmasının ardından ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninin ardından katılımcılara sosyal mesafe ve pandemi kuralları çerçevesinde ilimizin tarihi ve turistik yerlerine geziler düzenlendi.