Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2023 – 2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Voleybol Küçükler / Yıldızlar İl Birinciliği Müsabakaları 19 Aralık 2023 - 5 Ocak 2024 tarihleri arasında ilimiz Gazi Çelebi Spor Salonu ve Boyabat Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonunda gerçekleştirildi.

 

Okul Sporları Voleybol Küçükler / Yıldızlar İl Müsabakalarına 22 Okul 410 öğrenci sporcu, 30 Beden Eğitimi Öğretmeni katıldı.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren öğrenci sporculara Kupa, Madalya ve Başarı Belgeleri; Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin KAYA, Ayancık Belediye Meclis Üyesi Seyfi ÖZER, Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet KALYON, Spor Hizmetleri Müdürü Ramazan YILMAZ, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa KOCAKAYA, Boyabat İlçe Müdürü Faruk ERDEM ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından takdim edildi.

Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi olarak katılım gösteren öğrenci sporcularımıza teşekkür eder, Grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek okullarımıza başarılar dileriz.

 

KÜÇÜK ERKEKLER

1. BOYABAT ATATÜRK ORTAOKULU

2. GERZE ATATÜRK ORTAOKULU

 

KÜÇÜK KIZLAR

1. ŞEHİT HALİL ÖZDOĞRU ORTAOKULU

2. ERFELEK YUNUS EMRE ORTAOKULU

3. BOYABAT ATATÜRK ORTAOKULU

4. SARAYDÜZÜ TÜRKAYLAR ORTAOKULU

 

YILDIZ ERKEKLER

1. BOYABAT ATATÜRK ORTAOKULU

2. ŞEHİT HALİL ÖZDOĞRU ORTAOKULU

3. TÜRKELİ CUMHURİYET ORTAOKULU

 

YILDIZ KIZLAR

1. AYANCIK İNÖNÜ ORTAOKULU

2. ŞEHİT HALİL ÖZDOĞRU ORTAOKULU

3. ERFELEK YUNUS EMRE ORTAOKULU

4. TÜRKELİ CUMHURİYET ORTAOKULU