2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Sinop Okul Spor Faaliyetleri Sezonu, 1. Dönem Bitirilecek Takım Sporları (Basketbol, Futbol, Futsal, Hentbol, Voleybol ) Fikstür Çekimleri bugün (9 Kasım 2016) saat 10.00’da Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi.

               Fikstür Çekimlerine Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sn. Musa Kazım AÇIKBAŞ, Okul Sporları Şube Müdürü Murat ALTUN, Sinop Okul Spor Faaliyetleri Organizasyonu İl Tertip Komite Üyeleri, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube çalışanları, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Branş İl Temsilcileri katıldı.

              Fikstürler,10 Kasım 2016(Perşembe) mesai saati bitimine kadar’’sinop.gsb.gov.tr’’ resmi web adresimiz ‘’Okul Sporları’’ bölümü ‘’Fikstürler’’ alt başlığında yayınlanacaktır.

               Birinci Dönem Bitirilecek müsabakalar için son hali düzenlenmiş olan ( okul ekleme ve çıkartmalardan dolayı ) ‘’Müsabaka Takvimi’’ aynı gün ve adreste yayınlanmış olacaktır.

               Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak,  mücadele edecek tüm okullarımız, Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz ve Sporcu öğrencilerimize, emeği geçecek olan herkese ve velilerimiz, hakemlerimiz, İl temsilcilerimiz, İl Müdürlüğü personellerimize başarılı, sağlıklı ve bol sporlu bir sezon diliyoruz.