Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sinop Gençlik Merkezi, kan bağışı kampanyası düzenlendi. 

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen Kan Bağışı Kampanyasına Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeli, Gençlik Merkezi Liderleri ve Gençlik Merkezi Üye Gönüllü Gençlerin yoğun katılımı ile Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi.

Kan vermenin hem sağlık açısından hem de ihtiyacı olan insanlara yardım açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Sinop Gençlik Merkezi Müdür Vekili Savaş GÖKMEN, "Her hafta Gençlik Merkezi olarak ayrı bir proje üreterek toplumumuza faydalı olabilmeyi umduğumuz aktivitelerden birisi olarak bu hafta da kan vermek istedik.
Kan vermek toplumsal bir sorumluluktur. Unutulmamalıdır ki herkes bir gün kana ihtiyaç duyabilir. Toplumun tüm kesimlerini kan bağışı noktasında duyarlı olmaya davet ediyor, diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olacağını umuyorum.
 Düzenlemiş olduğumuz kan verme etkinliğimizde Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeline , Gençlik Merkezi Üyesi Gönüllü Gençlerimize yapmış oldukları bağışlardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.