Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezince 15 Temmuz Şehitlerimizi anma programı Sinop gençlik merkezinde gençlik merkezi üyelerinin ve halkın yoğun katılımlarıyla 11 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu, İstiklal marşı ve Mustafa BAŞ hocamızın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan 15 Temmuz şehitlerimizi anma programı devamında Gençlik Merkezi üyesi gençleri; Ömer ÇAKICI tarafından 15 Temmuz konulu konuşma, İrem Nur BAŞIBÜYÜK tarafından Korkma şiirinin okunması ve yine 15 Temmuz ecdada mektup yarışmasında Sinop İl birincisi olan Tuğçe GÜL’ ün yazmış olduğu mektubun okunmasıyla devam etti.

 Programa katılan katılımcılar gençlik merkezince hazırlanan 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisini gezdiler.

Cumhurbaşkanlığımız tarafından hazırlanan 15 Temmuz konulu video programa katılanlar tarafından izlenirken duygu dolu anlar yaşandığı görüldü.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Musa Kazım AÇIKBAŞ programa katılan tüm gençlere, halka, sporculara, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Ramazan YILMAZ'a, Murat ALTUN'a,  Süleyman ERDAL'a, KYK Şube Müdürü V. Gökhan KAYAÇAL'a ve KYK Kız Yurdu Müdür V. Sema BAŞ'a teşekkürlerini sunarak hafta boyunca düzenlenecek programlara herkesi davet ederim dedi.