Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği 'Gençlik Merkezleri Değerlendirme Toplantısı ve Gençlik Liderleri Gelişim Eğitimi' Antalya’nın Manavgat ilçesinde 800 gençlik liderinin katılımı ile başladı.

Gençlik Merkezleri Değerlendirme Toplantısı ve Gençlik Liderleri Gelişim Eğitimi Cuma gününe kadar devam edecek. Programda gençlik merkezlerinin 2014 yılı faaliyetleri değerlendirilerek 2015 yılı faaliyetleri de planlanacak. Program çerçevesinde gençlik merkezi çalışanlarına yönelik eğitimler de yer alacak.

İlk gün gençlik liderlerine Gönüllülük Eğitimi, Anadolu Liderlik Modeli, Kişisel Potansiyeller ve Bunların Keşfi, Organizasyonlarda Kalite Etkenleri, İş ve Yaşam Becerileri, Medeniyetimizde İz Bırakanlar ve Ergen Psikolojisi konularında bilgi aktarımı yapıldı. Gençlik merkezi müdürlerinin de katılacağı eğitim 26 Aralık Cuma akşamı sona erecek.

Akşamları da dolu dolu geçecek olan programda Hami Mandıralı, Şahika Ercümen gibi sporcular ve Prof. Dr. Zeki Kuşoğlu ve Yazar Sevinç Kuşoğlu katılımcılarla tecrübelerini paylaşacaklar. Çanakkale Gençlik Merkezi üyelerinden oluşan tiyatro ekibi de iki gösteriyle programa renk katacak.