Anadolu Yıldızlar Ligi Güreş Yarı Final Müsabakaları İlimizde gerçekleştirildi.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının 2019 – 2020 Sezonu Faaliyet Programında Yer Alan Anadolu Yıldızlar Ligi Güreş Yarı Final Müsabakaları 11 – 12 Ocak 2020 Tarihlerinde İlimizde düzenlendi.  

Müsabakaların Teknik Toplantısı 10.01.2020 tarihinde 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Sporun tabana yaygınlaştırılması, Kulüplere ve Milli Takımlara alt yapı oluşturulması, amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2013 yılından itibaren uygulamaya koyulan Anadolu Yıldızlar Ligi Müsabakaları ( ANALİG ) 2019 – 2020 sezonu faaliyet programı kapsamında ilimizde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Güreş Yarı Final Müsabakalarına 15 İl, 210 Sporcu, 13 Hakem, 30 İdareci ve Antrenör katıldı.

Yarı Final Müsabakalarında Dereceye Giren İl Takımlarına ve Sporcularına Başarı Belgeleri ve Madalyalarını; Sinop Vali Yardımcısı Dr. Murat GİRGİN, Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü M.Kazım AÇIKBAŞ, Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ramazan YILMAZ, Müsabaka Baş Hakemleri Ruhi KOÇER, Yılmaz AKSOY, Antrenörler, İdareciler ve Hakemler tarafından takdim edildi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Güreş Yarı Final Müsabakaları ( ANALİG ) Toplu Fotoğraf Çekimi ile sona erdi.